Bezichtigingen

  • Bij verkoop zelf kies je ervoor om de rondleidingen zelf te doen. Je plant dan zelf de afspraken in met de mensen die reageren.
  • Wanneer je zelf de bezichtigingen gaat doen, dan kan je de afspraken zelf inplannen zoals het jou uitkomt, of dat nou overdag, ‘s avonds of in het weekend is.
  • Bezichtigingen zelf doen is niet moeilijk en zelfs leuk omdat jij jouw huis het beste kent. Alle vragen die over het verkoopproces gaan, verwijs je naar ons door. Ook staan veel antwoorden al in de documentatie die belangstellenden van ons krijgen.

Veelgestelde vragen

Jij kent jouw huis en de buurt waarin het staat het beste en daarom kan jij ook het beste de vragen over jouw huis beantwoorden. Bovendien kan je als je zelf de bezichtigingen doet, zelf bepalen wanneer de kijkers komen. Maar we begrijpen goed dat je hier geen ervaring in hebt en daarom hebben we tips om je te helpen.

Op dit moment is het enige waar je rekening mee moet houden de 1,5 meter afstand regel.

Wanneer kijkers tijdens de bezichtiging al wil bieden op jouw huis, kan je hen het beste doorverwijzen naar Huizenkoning.nl. Op de site kunnen zij via een klik op de knop een bod uitbrengen op jouw huis. Ze kunnen ook een e-mail sturen naar: [email protected]