Makelaar Vlaardingen

Heb jij een huis in Vlaardingen dat je wilt verkopen? Of wil je juist naar Vlaardingen verhuizen? Dat is een grote en spannende beslissing! Ook in Vlaardingen kan Huizenkoning je daarmee helpen. Wij kennen Vlaardingen als onze broekzak en weten wat er komt kijken bij het verkopen of kopen van een huis in deze leuke stad. Met onze hulp krijg jij geen slapeloze nachten van deze grote beslissing.

Een huis verkopen is nooit eenvoudig. Ook niet in Vlaardingen. Je krijgt te maken met allemaal nieuwe zaken waar je vast geen ervaring mee hebt. Het enige dat je heel zeker weet, is dat je er zoveel mogelijk aan wilt overhouden. Maar hoe je dat nou precies voor elkaar krijgt? Huizenkoning kan jou helpen met het bepalen van de verkoopstrategie die jou het meeste oplevert. Onze verkoopstrategie gaat niet alleen over de prijs, maar ook over de voorwaarden waaronder jij wil verkopen.

Huizenkoning helpt jou bij het verkopen van jouw woning in Vlaardingen. Met ons advies bepaal jij zelf hoe jij je huis wil verkopen. Zo kan je zelf beslissen aan wie jij jouw huis gunt. Wij hebben een simpel en goedkoop concept: jij betaalt alleen wat wij doen, wat jijzelf kan doen, betaal je niet. Daar zit meteen een flinke winst voor jou in.

Kijk eens op de NVM-website hoeveel huizen er in Vlaardingen verkocht zijn in de afgelopen periode. Dat geeft jou een beeld hoe groot de keuze is.

Vrijblijvend advies?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel ons nu!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekeken?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze makelaars.

Jouw woning in Vlaardingen

Huizenkoning kent Vlaardingen uitstekend en weet precies wat er speelt op de woningmarkt in Vlaardingen. Niet alleen kunnen we je helpen jouw ideale huis te vinden, we weten ook hoe we de beste verkoopprijs voor jouw huis kunnen bepalen. In Vlaardingen duurt het op dit moment gemiddeld 42 dagen voor een huis is verkocht. De gemiddelde vraagprijs voor een huis in Vlaardingen is momenteel € 415.549,00. Dat betekent dat een koper gemiddeld € 3.374,00 per vierkante meter betaalt. Wel is het zo dat er op dit moment vaak wordt overboden. Bij maar liefst 356 huizen in Vlaardingen die de afgelopen zes maanden verkocht werden, was dit het geval. Wanneer je in zee gaat met Huizenkoning is dat geen probleem voor jou: wij weten hoe dat systeem van overbieden werkt en zorgen ervoor dat jij niet teveel betaalt en toch de sleutel van jouw droomwoning in Vlaardingen in handen krijgt.

  • Aantal woningen te koop in Vlaardingen: 356
  • Gemiddelde vraagprijs in Vlaardingen: € 415.549,00
  • Gemiddelde prijs per vierkante meter in Vlaardingen: € 3.374,00

Ervaringen van tevreden klanten

Ben u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk hiernaast de video reviews.

Verkopen of aankopen in Vlaardingen

De afgelopen zes maanden zijn er 602 woningen verkocht in de regio Vlaardingen. Je ziet het: het is een levendige markt en dat betekent dat er werk aan de winkel is. Maar daar hoef jij geen slapeloze nachten van te krijgen, want Huizenkoning begeleidt jou tijdens het hele proces. Wij helpen je bij het bepalen van de vraagprijs, zorgen ervoor dat jouw woning goed gepresenteerd wordt op Funda en we helpen je met de juridische rompslomp.

Ons doel is dat jij uiteindelijk verhuist. Of je nou koopt of verkoopt in Vlaardingen, Huizenkoning staat voor je klaar om het hele proces in goede banen te leiden.

Wil je graag naar Vlaardingen verhuizen, dan heb je op dit moment de keuze uit 294 woningen. Omdat je niet de enige bent die naar Vlaardingen wil verhuizen, is dat niet eens zoveel. Bij ieder nieuw huis dat op de markt komt, kan jij de eerste zijn, want Huizenkoning informeert jou onmiddellijk wanneer jouw mogelijke ideale huis te koop komt. Om de sleutel daadwerkelijk in handen te krijgen, helpen we je ook bij het bieden. Is het gelukt, dan helpen we je tot het laatste moment en zorgen ervoor dat alle juridische documenten in orde zijn.

Makelaar Huizenkoning in Vlaardingen

Huizenkoning is een bekende makelaar in Vlaardingen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander. Wanneer je contact opneemt met Huizenkoning, kunnen we een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend gesprek. Daarin vertel jij ons wat jouw wensen zijn, maar ook wat jouw zorgen zijn. Wij leggen je uit hoe het kopen of verkopen van een huis werkt en hoe wij jou kunnen helpen. Dat betekent niet dat we het van jou overnemen: bij Huizenkoning bepaal jij wat wij doen en wat jij zelf doet. Hoe meer je zelf doet, hoe minder je betaalt. Simpel!