Verkoop zorgeloos

Jij hoeft niets te doen,
wij regelen alles

€ 2899

Exclusief € 345,- opstartkosten

Jouw makelaar

Je vindt onze makelaars door heel Zuid-Holland en dus ook in jouw regio. Klik hier om te zien wie er bij jou in de buurt actief is.

Altijd paraat

Behalve makelaars, bestaat ons team uit juridisch medewerkers en adviseurs. Het hele team is op de hoogte van de verkoop van jouw huis en kan jouw vragen beantwoorden.

Jouw huis verkopen met een makelaar van Huizenkoning

Natuurlijk wil je je huis voor de beste prijs en voorwaarden verkopen, maar soms heb je er gewoon geen tijd voor om zelf de rondleidingen te verzorgen. De makelaar van Huizenkoning neemt dit graag van je over en kan, als jij dat wilt, het hele verkoopproces uit handen nemen.

Misschien ben je op zoek naar jouw droomhuis en iedere keer dat je denkt dat je het gevonden hebt, is iemand je voor. In dat geval is het handig de aankoopmakelaar van De Huizenkoning in te schakelen. Jouw makelaar staat aan jouw kant en geeft je een eerlijk, maar scherp prijsadvies. Maak gebruik van de jarenlange kennis en ervaring van onze makelaars. Met De Huizenkoning weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

Makelaars van De Huizenkoning: specialisten in de aankoop én verkoop van jouw woning!

Je vindt onze makelaars in heel Nederland.

Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel ons nu!

Waarom Huizenkoning?

Wanneer je zelf op Funda zit te kijken, kijk jij ook vooral naar de foto’s en pas als je daar iets in ziet, lees je de tekst. Woningen fotograferen voor Funda is inmiddels echt een vak apart. De Huizenkoning laat woningen daarom altijd fotograferen door een professional die ervoor zorgt dat jouw huis prachtig op Funda komt te staan. De fotograaf maakt:

  • Professionele fotoreportage
  • 360° foto’s
  • Slideshow (video)
  • Interactieve 2D en 3D plattegronden

De fotograaf maakt een meetrapport van jouw huis op basis van de NEN2580 meetnorm. Van dit meetrapport worden de 2D en 3D plattegronden gemaakt die je vaak op Funda ziet.

Funda Compleet
Funda berekent extra kosten voor het plaatsen van de video met de foto’s en de 360° foto’s. Die extra kosten, € 95, moeten we jou natuurlijk doorberekenen. 

Het is belangrijk van tevoren goed door te spreken hoe jij en de makelaar jouw huis gaan verkopen.

Natuurlijk is het belangrijk de prijs nauwkeurig te bepalen, maar ook hoe je jouw huis noemt in de tekst: is het een starterswoning, is het instapklaar of noem je het misschien een idyllisch gelegen woonstee? Samen bepalen we hoe we jouw woning gaan verkopen. Wij zetten jouw huis op Funda en wij stellen het  NVM-zoekersbestand op de hoogte. Wij zorgen ervoor dat iedereen weet dat jouw huis te koop staat!

De fotograaf die jouw huis komt fotograferen, meet ook het hele huis op en maakt daar een officieel meetrapport van. Natuurlijk krijg jij hier een exemplaar van. Op basis van dit meetrapport volgens NEN 2580 norm maakt de fotograaf 2D en 3D plattegronden die wij op Funda plaatsen.

Iedereen die op zoek gaat naar een nieuw huis, kijkt eerst op Funda. Daarom wil jij dat wanneer jij jouw huis gaat verkopen, dat het op Funda staat. Zelf kan je jouw huis niet op Funda zetten, want Funda is opgericht door de NVM en alleen toegankelijk voor aangesloten makelaars. Wij als Huizenkoning zijn aangesloten op Funda en zorgen ervoor dat jouw huis zo snel mogelijk op Funda komt. Zodra jouw huis op Funda staat wordt het ook bij alle aangesloten NVM makelaars onder de aandacht gebracht. Zo worden alle actieve zoekers direct op de hoogte gesteld.

Jouw makelaar begeleidt de bezichtigingen van jouw huis. Het enige dat jijzelf moet doen, is zorgen dat je huis opgeruimd en schoon is. Terwijl jij aan het werk bent, leidt jouw makelaar potentiële kopers rond. Natuurlijk bellen we naderhand even om te vertellen hoe het gegaan is.

En dan is daar dat moment dat een potentiële koper een bod uitbrengt op jouw huis. Meestal zal hij dat doen via de knop ‘doe een bod’ op jouw persoonlijke pagina op Huizenkoning.nl. Zodra die knop is ingedrukt, gaat er meteen bij ons een belletje rinkelen. Onze makelaar neemt contact op met de potentiële koper en beantwoordt zijn vragen. Daarna belt de makelaar jou om het bod van de koper te bespreken. In vrijwel alle gevallen adviseert jouw makelaar je over de volgende stappen. Dat kan zijn op het gebied van de prijs, maar ook over de ontbindende voorwaarden en de datum van overdracht.

Op een gegeven moment zijn jij en de koper eruit: je huis is verkocht. Op dat moment stellen wij, jouw makelaar én ons juridische team, de koopovereenkomst op. Je bent zelf aanwezig bij de opleveringsinspectie en het bezoek aan de notaris voor het tekenen van de akte en het overhandigen van de sleutels. Wij kijken natuurlijk wel over je schouder mee en je kunt ons altijd bellen. Ons werk is pas klaar wanneer de hele verkoop is afgerond.

Natuurlijk wil je geen gezeur achteraf. Daarom kijkt ons juridische team van het begin tot het eind met jou en onze makelaar mee. Zij weten precies welke eisen de wet stelt en welk documenten er nodig zijn. Niet onbelangrijk: zij hebben ervaring met juridische taal en kunnen de officiële juridische stukken goed beoordelen. Natuurlijk beantwoorden ze al jouw vragen en geven advies waar nodig.

Bij de Huizenkoning krijg jij je eigen makelaar. Jouw makelaar beantwoordt al jouw vragen en is precies op de hoogte van wat er speelt rond de verkoop van jouw huis. De andere leden van ons team kijken ook mee via jouw onlinepagina, zodat iedereen altijd precies weet hoe het staat met de verkoop van jouw huis. Je hoeft nooit iets uit te leggen, dat bespaart tijd en ergernis.

Vlak voor de sleuteloverdracht kijken jij, Jouw makelaar is aanwezig en legt alles vast de koper nog een keer of alles precies zo is als afgesproken in de verkoopovereenkomst. Is alles leeg en schoon en zijn de spullen die overgenomen worden aanwezig? Jouw makelaar is aanwezig legt alles vast in het inspectieformulier.

Verkoop zorgeloos

Jij hoeft niets te doen, wij regelen alles

€ 2.899,-

exclusief € 345,- opstartkosten

Liever zelf de rondleidingen doen?

Wil je zelf de potentiële kopers van je huis ontmoeten? Natuurlijk kan dat!

Persoonlijk contact

Je persoonlijke adviseur begeleidt je door het hele proces en een team van deskundigen staat altijd voor je klaar.

Daniel Tonen

Oprichter

Iwona van Katwijk

Manager Huizenkoning Makelaars