Verkoopmakelaar

Een woning in de regio Rotterdam Rijnmond of Haaglanden verkopen is veel meer dan een paar foto’s en een vraagprijs op internet zetten.

De Klant is Koning

Huizenkoning heeft veel ervaring in de financiële sector en de vastgoedsector; deze twee invalshoeken zorgen voor resultaat met rendement. Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn in iedere stap van het verkoopproces van groot belang. Dankzij onze ‘no cure no pay’ formule betaalt u pas als wij uw woning succesvol hebben verkocht; geen opstartkosten maar alleen courtage zodra wij het beoogde resultaat hebben bereikt. Afspraak is afspraak, zonder kleine lettertjes.

Wilt u inzicht krijgen in de waarde van uw woning of vastgoedportefeuille? De focus van Huizenkoning omvat de Metropoolregio Rijmond/Haaglanden met circa 2.4 miljoen inwoners. Niet alleen de kennis en ervaring van Huizenkoning staan tot uw beschikking; ook kan het omvangrijke netwerk van aannemers, stylisten, hypotheekspecialisten, notarissen, taxateurs en vakspecialisten worden ingeschakeld voor het verkrijgen van advies én de daadwerkelijke uitvoering. Van het schilderen van een muur tot het verkoopklaar maken van uw woning en de bos bloemen als de fotograaf komt; niets wordt aan het toeval overgelaten.

Wilt u uw woning verkopen?

Onze Full-service dienstverlening

Aankoop
makelaar

Verkoop
makelaar

Hypotheek
advies

Taxaties

Verhuur
beheer

Bent u op zoek naar vertrouwen en persoonlijke aandacht bij iedere stap?